Supă De Fructe De Mare Şi Mentă

Ușor
Medie

Preparare

Într-o cratiţă cu ulei încins se călesc fructele de mare timp de 4-5 min. Se sting cu sosul de soia, sosul de stridii şi sosul de peşte. Se mai lasă 2 minute la foc mare, se adaugă 2 căni cu apă şi se dă în clocot. Se adaugă peştele tăiat pătrăţele mari şi se mai dă într-un alt clocot. Se adaugă laptele de nuca de cocos, se lasă să mai dea încă un clocot şi apoi se ia de pe foc şi se adaugă menta tocată, ceapa verde tăiată rondele subţiri, tarhonul tocat, sare şi piper, şi se lasă acoperit cu capac timp de 3 minute. Separat se fierb tăieţeii de orez, se lasa aldente. În bol se aşează mai întâi tăieţeii şi apoi supa şi ceapa verde tocată.

înapoi la listă