Supă Cremă De Ceapă Cu Avocado

Ușor
Medie

Preparare

Ceapa tăiată julien şi usturoiul feliuţe se pun la călit 2 min amestecându-se încontinuu. Când ceapa devine sticloasă se stinge cu supa de pui. Se lasă la fiert până când ceapa devine moale. Se adaugă sare, piper şi smântână. Se mixează totul în blender până se obţine o cremă fină. Aceasta se mai pune un pic pe foc timp în care se adaugă şi brânza emmentaler fin rasă amestecându-se încontinuu. Pe durata fierberii supei într-o tigaie non-stick, într-o lingură de ulei foarte încins se prăjesc cubuleţele de avocado şi când acesta capătă o crustă se adaugă ceapa, se mai lasă 30 sec, se ia de pe foc şi se scurge de ulei. Se pune supa în farfurie, deasupra se adaugă avocadoul, ceapa călită şi crutoanele.

înapoi la listă