Supă Cremă De Broccoli Cu Sashimi De Ton Crud

Medie

Preparare

Broccoli 60 ml de ulei de măsline, împreună cu 3 căței de usturoi, tăiați rondele. Când s-au călit se stinge totul cu 20 ml de vin alb sec și 150 ml de supă de pui. Se mai lasă cam 10 minute pe foc și apoi se adaugă 100 g smântână proaspătă amestecându-se continuu, pentru a nu tăia compoziția. Se adaugă sare și piper și se lasă să fiarbă încă 5 minute, amestecându-se continuu. Toată compoziția se mixează apoi în blender împreună cu 50 g brânză cedar răzuită mare, până se obține o cremă catifelată și omogenă. Într-un bol se amestecă 100 grame file de ton proaspăt, tăiat felii rotunde sau pătrate, 40 g de castravete tocat mărunt, 3-4 fire de cresson, 2 fire tulpină de pătrunjel tocată mărunt, 20 ml ulei de măsline, sare, piper si sucul de la un sfert de lămâie. Se amestecă cu grijă până se întrepătrund aromele. Se pune supa călduță în farfurii și se adaugă tonul scurs doar de zeamă, nu și de restul ingredientelor din bolul de mixare. Se decorează cu 2-3 fire de cressin. Poftă bună, și gătiți cu gust! Salata se pune pe farfuria de servire, apoi dressingul cu ton și, la final, felii subțiri de mușchi de vită, care au fost răcite în prealabil. Se presară parmesan deasupra și se servește. Poftă bună și gătiți cu gust.

înapoi la listă