Sandwich Croissant Cu Pui, Salata Si Dressing Citrus Aioli

Ușor
Medie

Preparare

Carnea se pune la prăjit în ulei încins după ce a fost sărată în prealabil. Se lasă până când devine crocantă în exterior şi cremoasă în interior. Spre final se adaugă o linguriţă de sos de soia şi seminţe de susan. Pe durata prăjirii, într-un bol facem maioneza din gălbenuşurile fierte, cel crud, sare şi 5 linguri de ulei. Maioneza obţinută se amestecă cu zeama de la o lămâie, de la un lime şi sucul de la o jumătate de portocală. Amestecăm şi apoi adăugăm usturoiul ras mic, sare şi piper, şi din nou amestecăm obţinând sosul Citrus ayoli. Salata tăiată julieni mare se amestecă delicat cu sosul ayoli, sare şi piper. Croissantelor li se fac incizii, pe lung, lateral şi se umplu cu salată de ayoli şi carne prăjită. Se fac 2 ouă din care se păstrează gălbenuşul. Pe o farfurie dreptunghiulară se aşează gălbenuşul prăjit, bolurile cu dressing ayoli, sosul de soia cu seminţe susan şi croissontele sandwich.

înapoi la listă