Salată Cu Muşchi De Vită

Ușor
Medie

Preparare

300 g muşchi de vită se curăţă şi apoi se pun la prăjit într-o tigaie în care s-au încins cca 10 ml ulei de măsline. Se ţine la prăjit atât cât să prindă o culoare maronie pe exterior. După aceasta, se pune în folie de aluminiu, împreună cu 2 ramuri de rozmarin verde. Se va ţine la cuptor 20 de minute, la 190gC. În tot acest timp, într-un blender se pun 100 g ton conservă, 10 g anchoa, 10 ml ulei de măsline, 100 g iaurt, sare şi piper şi se mixează foarte bine până când se obţine un sos catifelat si omogen.

Într-un bol se mixează manual, 10 g spanac baby, 20 g rucolla, 10 g chives tocat mărunt, 10 g lolo rosa tăiată julienne, 6 roşii cherry tăiate sferturi, 15 g parmesan ras fin, 20 ml ulei măsline,sare şi piper.

înapoi la listă