TV Paprika Logo

Salată Cu Mușchi De Vită Si Ciuperci

Medie

Preparare

Mușchiul de vită se spală și apoi se pune la prăjit într-o tigaie în care s-au încins cca 10 ml ulei de măsline. Se va prăji atât cât să prindă o culoare maronie pe exterior. După aceea, se pune în folie de aluminiu împreună cu 2 ramuri de rozmarin verde. Se va ține la cuptor 20 de minute, la 190 grade C. În tot acest timp, într-un blender se pun 100 g ton conservă, 10 g anchoa, 10 ml ulei de măsline, 100 g iaurt, sare și piper și se mixează foarte bine până când se obține un sos catifelat şi omogen. Într-un bol se mixează manual 10 g spanac baby, 20 g rucolla, 10 g chives tocat mărunt, 10 g lolo rosa tăiată julienne, 6 roșii cherry tăiate sferturi, 15 g parmezan ras fin, 20 ml ulei măsline,sare și piper. Poftă bună!

înapoi la listă