Ruladă De Carne De Porc Cu Mirodenii Pentru 4 Pers.

Preparare

Se taie muşchiuleţul longitudinal, se desface, se sărează şi se piperează. Se bat oul într-un bol cu 50 ml de lapte, caşcavalul ras, busuioc tocat şi mirodeniile rămase: caperele spălate de sare, migdalele, piper proaspăt măcinat. Se pune în tigaia cu ulei amestecul, până se obţine o omletă. Se lasă să se prăjească pe o parte după aia întoarceţi pe cealaltă parte şi stingeţi focul. Se aşează omleta obţinută pe bucata de carne de porc cu partea moale în contact cu carnea, apoi se rulează şi se leagă muşchiuleţul. Într-o oală se pune uleiul de măsline cu rozmarin şi salvie împreună cu carnea prăjită în tigaie. Se mai adaugă vinul rămas, supa de vită, lapte, câteva capere. Se pune capacul şi se lasă 2 ore la fiert. Se taie rulada şi se pune sosul peste felii.

înapoi la listă