Pui În Cremă De Cacao Cu Ceapă Caramelizată

Medie
Medie

Preparare

Punem 350 de ml de supă de legume într-o oală. Adăugăm o lingură şi jumăte de sos de roşii, amestecăm şi dăm în clocot.

Într-un bol adăugăm 3 linguri de ulei de măsline, o lingură de oţet balsamic, puţină sare şi piper şi le amestecăm. Punem la călit 300 de gr de ceapă albă tocată în ulei de măsline. Punem peste ceapă vinegrettul şi o rumenim. Pregătim 2 piepturi de pui, le dăm în făină şi condimentăm cu puţină sare, apoi le punem la prăjit la foc mic în ulei de măsline. Adaugăm un pic de supă de roşii. După ce s-a rumenit un pic puiul îl scoatem din tigaie.

Călim puţin o ceapă tocată, adăugăm un ardei iute tocat, 2 linguriţe de cacao amar şi un vârf de scorţişoară. Punem puiul înapoi în tigaie şi mai adăugăm încă o linguriţă de cacao.

Lăsăm totul la rumenit aproximativ 15 minute după care adăugăm 2 linguri de smântână şi mai lăsăm totul puţin la foc.

înapoi la listă