Pasta Primavera

Ieftin

Preparare

Tăiem fâşii 1 dovlecel, 15 ciuperci, 2 morcovi şi 10-15 roşii cherry şi 3-4 căţei de usturoi. Punem la încins 150 de ml de ulei de măsline, adăugăm căţeii de usturoi şi treptat se adaugă legumele. Prima dată morcovul, apoi ciuperile, dovlecelul iar la final roşiile cherry. Se ţin la foc mare pentru a le găti, dar nu prea mult pentru că legumele trebuie să rămână al dente.

Condimentăm cu sare, piper şi oregano. Adăugăm 200 de ml de smântână lichidă şi lăsăm aprox. 2 minute pe foc, după care sosul este gata.

Amestecăm 500 de grame de făină, 4 ouă şi puţină sare.

Lăsăm aluatul o oră-două la odihnit după care întindem aluatul să fie cât mai subţire şi tăiem în formă de tagliatelle.

Fierbem apă cu puţină sare într-o oală şi adăugăm pastele să fiarbă maximum 4 minute.

înapoi la listă