Pulpă De Miel Cu Spanac Şi Crostini De Brânză De Capră

Medie
Medie

Preparare

500 g de pulpă de miel se pun la prăjit în 50 ml de ulei de măsline până când carnea capătă o crustă. Se ia carnea, se pune într-o tavă şi se lasă la cuptor cca 30 min la 220 grade C.

În aceeaşi tigaie în care s-a prăjit mielul se pun 150 g de spanac, 50 g de unt, 20 ml sos Worchester, zeama de la un sfert de lămâie,sare şi piper. Se lasă la călit pe foc mic timp de 5 min, pe 6 felii de pâine baghetă se pun ulei de măsline, apoi 6 felii de brânză camembert şi din nou ulei de măsline. La final se adaugă cimbru. Acesta se pun la cuptor la 190 grade C timp de 4-5 min.

Miezul de la 10 nuci se pune şi el la cuptor tot la 190 grade C timp de 10 min.

În farfurie se aşează spanacul, peste el feliile de baghetă cu brânză şi miezul de nucă, apoi carnea de miel care a fost porţionată după scoaterea ei din cuptor.

înapoi la listă