Prăjitură Rákóczi Cu Brânză, La Pahar

Medie
Medie
Multă

Preparare

Pentru firimituri, amestecăm untul cu făina, adăugăm zahărul pudră şi frământăm totul cu gălbenuşul. Facem cu mâna un blat gros de 1 cm în tavă şi-l coacem în cuptor, la 180 de grade, până se rumeneşte. Îl scoatem din cuptor, îl lăsăm să se răcească, apoi îl mărunţim. Pentru crema de brânză, batem smântâna dulce, amestecăm brânza cu 50 g de zahăr pudră, extractul de vanilie, smântâna şi coaja de lămâie, apoi amestecăm totul cu frişca. Aranjăm deserturile în pahare de 200 ml: pe fundul paharelor, punem firimiturile, adăugăm o porţie de cremă de brânză, apoi, gem, urmat iar de biscuiţi, cremă de brânză şi de gem, iar deasupra, câteva bezele.

înapoi la listă