Piept De Pui La Abur Cu Sauté De Varza De Bruxelles Si Rosii Cherry Si Sos Guacamole

Medie
Medie

Preparare

Pieptul de pui împreună cu cimbrul, varza de Bruxelles şi roşiile cherry se aşează într-o sită deasupra unei oale la apă clocotindă. După 5 min se scot roşiile şi varza şi se pun la călit într-o lingură de ulei încins. Se lasă pe foc timp de 4-5 min după care se adaugă sosul de soia, se mai lasă încă 2 min şi apoi se adaugă unt, sare şi piper. După adăugarea untului se ia garnitura de pe foc şi se lasă ca aceasta să se topească de la căldura remanentă. De la abur carnea de pui se scoate după 15 min. Într-un blender se procesează avocadoul împreună cu o linguriţă de ulei de măsline, cu roşia care a fost coaptă în prealabil pe gril, cu usturoi, sare şi piper. Se procesează până se obţine o cremă fină şi în aceasta se încorporează manual smântâna. Într-o farfurie rotundă întinsă se aşează mai întâi garnitura, apoi carnea şi deasupra sosul de guacamole, cresina sau germenii de varză roşie.

înapoi la listă