Piept De Curcan Cu Legume Sotate În Ulei Aromatizat Cu Multiple Condimente

Ușor
Medie

Preparare

Pieptul de curcan se porționează și se bate un pic pentru frăgezire. Se unge cu ulei de măsline, se asezonează cu sare și piper și se pune pe grătarul încins. Se prăjește în jur de 3-4 minute pe fiecare parte. Uleiul aromatizat se obține prin încălzirea și ținerea constantă a acestuia la temperaturi între 50-70 grade C timp de 20 de minute minimum, după ce s-au adăugat în el rozmarinul, tarhonul, busuiocul, oregano-ul, fulgii de ardei iute și usturoiul rondele. Tot acest ulei se va pune în blender și se va mixa. Legumele se pun la fiert pentru 6 minute în apă clocotită, apoi se scot, se scurg foarte bine de apă și se așează în farfurii. Peste ele se pune sare și piper, și se toarnă uleiul aromatizat care are în jur de 70 grade. Apoi se așează carnea. Poftă bună și gătiți cu gust.

înapoi la listă