Pad Thai

Medie
Medie
Medie

Preparare

Pastele făinoase se pun la înmuiat în apă fierbinte. Pasta de tamarin se amestecă cu sos de peşte şi cu zahăr brun. Usturoiul pisat se prăjeşte în puţin ulei, până devine auriu. Se adaugă creveţii şi ardeiul iute mărunţit şi se lasă la prăjit. Se adaugă ouăle, se lasă la prăjit câteva minute, apoi se adaugă pastele strecurate şi arpagicul mărunţit. După aceea, se pregăteşte amestecul cu tamarin, sos de peşte şi zahăr, ţelina tăiată fâşii înguste şi alunele, se amestecă bine, se adaugă germenii de soia şi jumătate din ceapa verde tăiată mărunt. Se serveşte presărat cu coriandru mărunţit, cu ceapa rămasă şi cu felii de limetă.

Fotograf Katalin Sándor

înapoi la listă