Gofre Vietnameze Cu Sos De Fructe

Ușor
Ieftin
Multă

Preparare

Amestecăm ingredientele uscate într-un vas. Amestecăm laptele de cocos cu gălbenuşurile. Batem albuşul, până obţinem o spumă nu prea tare. Adăugăm ingredientele uscate la amestecul de lapte de cocos şi le amestecăm un pic. Adăugăm şi amestecăm uşor, cu o spatulă, spuma de albuş. Dacă vrem, putem adăuga şi extract de vanilie şi seminţe de susan prăjite sau ambele. Încălzim aparatul de gofre şi coacem gofrele. Dacă le coacem înainte, e bine să le facem mai deschise la culoare şi să le încălzim în prăjitorul de pâine. Fierbem un sirop din zmeură, zahăr, ghimbir, suc de portocale roşii şi zmeurată, cu care servim gofrele.

înapoi la listă