File De Păstrăv Cu Salvie, Rozmarin Şi Cartofi Cu Babyspanac

Medie
Medie

Preparare

Tăiem 3 cartofi în cuburi de dimensiuni egale. Punem 40 de ml de ulei de măsline la încins într-o tigaie, adăugăm o ramură de rozmarin, o căţea de ustoroi, o frunză de salvie. După 1 minut scoatem mirodeniile din uleiul deja aromatizat şi în locul lor se pun cartofii. Se adaugă sare şi piper. Adăugăm „un pic de apă rămasă de la cartofi”,astfel cu ajutorul aburilor cartoful va rămâne tare şi copt.

Într-o altă tigaie punem 60 de ml de ulei de măsline şi 2 căţei de ustori. Adăugăm 100 de grame de baby spanac şi lăsăm spanacul câteva secunde în tigaia încinsă. Condimentăm cu puţină sare. Scoatem spanacul dar lăsăm usturoiul în tigaie. Adăugăm o ramură de rozmarin şi un fir de ceapă verde tăiată în bucăţi.

Tăiem fileul de păstrăv, îl condimentăm cu sare şi piper şi îl punem în tigaie. Adăugăm un strop de lămâie şi îl prăjim la foc mic.

înapoi la listă