Dorada Cu Ciuperci Şi Cartofi Pentru 4 Pers.

Medie
Medie

Preparare

Se taie cartofii rondele şi se aranjează într-o tavă adăugând ulei de măsline, sare şi puţin piper. Se lasă la cuptor la 200-220 de grade până devine auriu. Între timp se căleşte usturoiul într-o tigaie şi se adaug ciupercile. Se condimentează cu sare şi se bagă pătrunjel proaspăt. După ce s-a călit şi am obţinut suficient sos se adaugă o parte mare din ciuperci la cartofi şi se amestecă. Se umple dorada cu o lingură de ciuperci, se sărează, şi se întind doradele într-o tavă cu grijă. Se completează tava cu cartofi şi ciuperci. Se acoperă cu folie de aluminiu şi se dă la cuptor timp de 30 min la 180 de grade. Se serveşte pe o farfurie întinsă şi se aşezează alături la dorada cartofii şi ciupercile lateral.

înapoi la listă