Cotlet De Porc În Crustă De Mirodenii, Migdale Şi Nuci Cu Cartofi Cu Salvie

Medie
Medie

Preparare

1 ramură de salvie, 1 ramură de rozmarin, 20 de gr de unt şi 2 căţei de usturoi se prăjesc în ulei de măsline. Se condimentează 450 de gr cotlet de porc cu sare, piper şi se pune în tigaie. După ce s-a rumenit puţin se stinge cu 40 de ml de coniac apoi se scoate cotletul şi se tăvăleşte în salvie şi rozmarin tocate mărunt şi se împachetează în folie transparentă. Se pune în cuptor, la 72 de grade, aproximativ 3 ore.

Prăjim în ulei de măsline şi puţin unt 2 cartofi tăiaţi în bucăţele egale. Condimentăm cartofii cu sare şi frunze de salvie tocate mărunt.

Scoatem carnea din cuptor şi o servim tăiată în felii lângă cartofi.

înapoi la listă