Chifteluţe Cu Dovlecei

Medie
Ieftin

Preparare

Dăm prin răzătoare 1 kg dovleceii şi îi lăsăm să se scurgă. Radem 1 morcov şi 4-5 castraveţi verzi. Punem morcovul într-un bol şi adăugăm 3 ouă, 2 cepe tocate şi 100 de grame de pesmet. Adăugăm 150 de gr de brânză Feta şi condimentăm cu sare şi piper. Adăugăm şi dovleceii în bol. Amestecăm totul bine, tocăm puţin pătrunjel şi o „mână sănătoasă” de mentă. Amestecăm foarte bine ingredientele, condimentăm cu sare şi piper. Între timp punem la încins 200 de ml de ulei de porumb într-o tigaie.

Modelăm chifteluţele, le „tăvălim” în pesmet, iar apoi le punem la prăjit.

Le servim cu tzatziki.

înapoi la listă