Conopidă Cu Pui Şi Ciuperci În Sos De Smântână

Medie
Medie

Preparare

Se pun la prăjit în 30 g de ulei de măsline încins 200 g de piept pui, tăiat fâşii, 200 g conopidă bucăţele, până capătă pe alocuri o culoare uşor maronie.

Se adaugă 5-6 ciuperci champignon tăiate secţiuni verticale şi se mai lasă la prăjit încă 3 min la foc mediu apoi se stinge cu 50 ml de vin alb sec, se lasă 2 min şi se adaugă 100 g smântână proaspătă grasă amestecându-se încontinuu.

Se adaugă 50 g mozarella tăiată cuburi mici, sare şi piper proaspăt măcinat. Când mozarella începe să se întindă în compoziţie înseamnă că preparatul este gata. Se serveşte pe covor de cartofi mici, naturali, cca 200 g, foerţi cu tot cu coajă.

Peste preparat după montare se presară cca 30 g parmezan ras fin.

înapoi la listă