TV Paprika Logo

Carne De Vânat Cu Piure De Fasole

Medie

Preparare

Puneți pe foc o tigaie în care adăugați oțetul. Lăsați-l pe foc până ce obțineți un sirop. Cojiți și tocați usturoiul. Într-un mojar pisați cu ajutorul pistilului cimbru, sare, piper și boabele de ienupăr. Lăsați carnea să stea în acest amestec câteva minute. Tăiați hașmele și prajiți-le în ulei de măsline. Adăugați niște usturoi tocat, fasole și niște suc de lămâie. Într-o tigaie, încinsă foarte bine, adăugați ulei de măsline și prăjiți puțin carnea. Introduceți carnea la cuptor. Tăiați salata în sferturi. Puneți sferturile de salată într-un bol cu ulei, sare și piper. Transferați salata din bol într-o tigaie încinsă bine. Cu ajutorul unui blender mixați fasolea cu amestecul de hașme. Adăugați ulei de măsline și suc de lămâie și amestecați. Cu ajutorul unei linguri așezați piureul de fasole pe farfurie. Peste piure așezați frunzele de salată și carnea. Presărați oțet balsamic şi cimbru.

înapoi la listă