Canelloni De Casă Cu Spanac, Ricotta Și Lămâie

Medie
Medie
Multă

Preparare

Amestecăm ingredientele pastei cu robotul de bucătărie, apoi frământăm cu mâna, până obţinem un aluat tare. Îl împachetăm într-o folie de plastic şi-l lăsăm să se odihnească în frigider. Călim în ulei de măsline hașmele şi spanacul.Le lăsăm să se răcească, apoi le amestecăm într-un vas cu ricotta şi gălbenuşurile. Condimentăm amestecul cu nucşoară rasă, coajă de lămâie, sare şi piper, apoi amestecăm totul cu parmezan. Întindem în fâșii lungi, cu maşina de făcut paste, aluatul odihnit, apoi tăiem dreptunghiuri pe care le umplem cu spanac. Formăm cilindri pe care îi aşezăm într-o formă de copt unsă cu ulei de măsline şi tapetată cu pesmet. Turnăm sosul peste paste. Le coacem în cuptor la 220 de grade, timp de 30-40 de minute.

înapoi la listă