Ingrediente

3-4 fő
4pulpe de pui
2cepe albe
1ardei gras
1roşie
50 g untură de porc
1căţel de usturoi
300 g făină
2ouă
 Sare
 Piper măcinat
 Chimen măcinat
 Boia
  • ușor
  • medie

Reţete asemănătoare

  • Ficăței de pasăre cu tăiței și hașma

    Puneți puțin ulei într-o tigaie. Tăiați hașmele și adaugaţi-le în tigaie. Tăiați ficățeii de pui și adăugați-i în tigaie împreună cu puțin usturoi. Într-o altă...

    mai departe
  • Ficat de pui Crostini

    Prăjiți ficățeii în ulei de măsline la foc slab sau mediu. În timp ce gătiți ficățeii, turnați alcoolul într-un bol mic. După ce ați prăjit ficățeii, turnați...

    mai departe
  • Fazan

    Fazanul va fi împăiat pe capacul vasului din care va fi servit, drept urmare trebuie depielițat încă de la început. După ce l-ați depielițat, dați cu puțină...

    mai departe

Tocăniţă de pui

  • Tocanita_de_pui

Se prepară o bază pentru tocăniţă cu ceapă albă tăiată mărunt şi prăjită în untură de porc şi cu boia. Se adaugă ardei tăiaţi bucăţi şi roşii, se condimentează cu piper măcinat, chimen, usturoi, apoi se adaugă pulpele de pui şi se lasă la fiert până se fac. Făina se amestecă cu ouă, sare şi puţină apă şi se fac găluşte care se introduc în apă fierbinte. Cu aceste găluşte se serveşte tocăniţa de pui. 


Scrieţi un comentariu!