Ingrediente

3-4 fő
1piept de pui
200 g broccoli
150 g ciuperci
0,5praz
1lingură de muştar de Dijon
1ou
3-4crenguţe de cimbrişor
200 ml smântână
150 g aluat de foitaj (congelat)
 Sare
 Piper măcinat
  • Medie
  • medie
  • multă

Reţete asemănătoare

Tartă cu legume şi carne de pui

  • Tarta_cu_legume_si_carne_de_pui

Pieptul de pui tăiat fâşii subţiri se pune la prăjit în puţin ulei împreună cu prazul tăiat felii. Se adaugă ciupercile tăiate bucăţi mici, se presară cu sare şi piper, se condimentează cu câteva crenguţe de cimbrişor proaspăt. Se adaugă broccoli, opărit în prealabil şi desfăcut în bucheţele, şi se pune deoparte, pentru a se răci. Se amestecă cu puţin muştar de Dijon şi smântână, se introduce în forme pentru sufleuri date cu unt, iar formele se acoperă cu aluat de foitaj. Se pune în cuptor la 170 de grade, pentru câteva minute, până devin aurii.  


Scrieţi un comentariu!