Ingrediente

3-4 fő
 Pentru aluat:
300 g făină
 Sare
180 g unt rece
7-10linguri de apă rece
50 g zahăr
 Pentru umplutură:
4ouă
200 ml frişcă lichidă
1lingură de amidon
4linguri de zahăr vanilat
150 g zahăr
250 g căpşuni
100 g revent
 Coajă de lămâie şi de portocale
  • Medie
  • medie
  • multă

Reţete asemănătoare

Tartă cu fructe

  • Tarta_cu_fructe

Din ingrediente se face un aluat, care se lasă la odihnit minimum două ore. 
Deasupra aluatului întins într-o formă pentru tarte se pune o greutate şi se pune la copt la 195 de grade, timp de 15 minute, apoi, fără greutate, se mai lasă 5-10 min. 
Pentru umplutură, se mărunţesc căpşunile şi reventul. Ouăle se freacă cu frişcă lichidă, cu zahăr tos şi zahăr vanilat, se adaugă coaja de la citrice, apoi se toarnă peste fructe. Se pune la copt la 180 de grade, timp de 20-30 de minute.  

Scrieţi un comentariu!