Ingrediente

3-4 fő
1ceapă albă
2căţei de usturoi
2cutii de roşii descojite
50 g pastă de roşii
100 g cârnaţi afumaţi
1cartof
 Ulei
 Sare
 Piper măcinat
 Busuioc
  • ușor
  • ieftin

Reţete asemănătoare

  • Zuppa Pavese

    Feliile de pâine trebuie prăjite pe ambele părţi în unt. Le aşezăm separat în câte un castron de supă, apoi spargem câte un ou peste. Le dăm la cuptor câteva...

    mai departe
  • Supă de usturoi spaniol

    Pâinea se taie cuburi și se prăjește într-o tigaie mai adâncă, în ulei de măsline încins. Cățeii de usturoi se zdrobesc și, împreună cu zeama, se pun peste...

    mai departe
  • Tocană de raţă - Mozacu

    Se porţionează raţa şi se pune la călit în untură, apoi se adaugă puţină apă, ceapa şi ardeiul tocate mărunt şi se lasă să fiarbă 30-40 de minute. Se mai...

    mai departe

Supă de roşii

  • Supa_de_rosii

Ceapa albă tăiată felii, usturoiul şi cartofii se pun la prăjit în puţin ulei. Se adaugă roşiile descojite şi pasta de roşii. Se presară cu sare, cu puţin zahăr şi piper măcinat. După câteva minute, se adaugă apă sau zeamă de carne. Se lasă la fiert până se face, se mixează şi se serveşte cu cârnaţi prăjiţi tăiaţi rondele şi cu busuioc proaspăt.

Scrieţi un comentariu!