Ingrediente

3-4 fő
200gr sparanghel verde
200gr sparanghel alb
1ceapă
2portocale
1legătură de pătrunjel
1lămâie
1limetă
2linguri de miere
150 ml ulei de măsline
 sare
 piper măcinat
  • ușor
  • medie

Reţete asemănătoare

Salată de sparanghel cu citrice

  • Salata_de_sparanghel_cu_citrice

Opărim, răcim şi tăiem cele două soiuri de sparanghel în bucăţi. Tăiem ceapa în felii subțiri, curățăm de coajă portocalele şi tăiem partea cărnoasă. Preparăm un sos din lămâie, limetă, suc de portocale, miere şi ulei de măsline, pe care-l condimentăm cu sare şi piper. Amestecăm ceapa feliată cu portocala şi sparanghelul. Adăugăm sosul şi pătrunjelul verde tocat mărunt.

Scrieţi un comentariu!