Ingrediente

3-4 fő
800gr cartofi
1dovlecel mediu
1ceapă
60gr unt
30 g caşcaval gen parmezan
800 ml supă de legume
50 ml ulei
100gr bacon
1legătură de pătrunjel proaspăt
 sare
 piper măcinat
  • ușor
  • ieftin

Reţete asemănătoare

  • Himmel und Erde

    Sângeretele se trage la tigaie, apoi se feliază și se prăjește mai departe. Cartofii curățați de coajă se fierb, după care se storc și se zdrobesc cu puțin...

    mai departe
  • Mic dejun englezesc

    Pregătesc toate ingredientele într-o tigaie, mai puțin fasolea, pe care o adaug la micul dejun gata făcut, o conservă pe care doar o încălzesc. La această...

    mai departe
  • Tortilla catalană

    Ceapa albă tăiată cuburi mai mari se prăjește în ulei, apoi se adaugă cartofii tăiați cuburi, sare și piper. După ce cartofii au fiert, se adaugă caltaboșul...

    mai departe

Ragut de cartofi cu dovlecei (rizoto)

  • Ragut_de_cartofi_cu_dovlecei_rizoto

Prăjim baconul tăiat cubuleţe, apoi călim în el ceapa tăiată mărunt. Adăugăm cartofii tăiați cubuleţe, completăm de trei-patru ori cu supă și îi fierbem până se înmoaie. Când cartofii sunt pe jumătate fierţi, adăugăm şi dovlecelul tăiat cubuleţe. Asezonăm cu sare
şi piper, iar când e gata, adăugăm unt rece, caşcaval ras şi pătrunjel tocat mărunt.

Scrieţi un comentariu!