Ingrediente

3-4 fő
1/2vânătă
1ardei galben
1dovlecel zucchini
3roşii
1ceapă
3căţei de usturoi
1crenguţă de cimbrişor
1legătură de frunze de busuioc
3lingură pastă de tomate
 ulei de măsline
 sare
 piper
  • ușor
  • medie

Reţete asemănătoare

Ratatouille

  • RATATOUILLE

Încălzim uleiul de măsline într-o tigaie mare, apoi prăjim cubuleţele de vânătă până devin aurii. Le asezonăm cu sare şi piper, apoi le scoatem din tigaie, ca să se scurgă grăsimea în exces.
În aceeaşi tigaie, călim ardeiul tăiat în bucăţi, presărăm sare şi piper, apoi adăugăm ceapa şi usturoiul tocate.
În final, călim dovlecelul tăiat cubuleţe. Îl asezonpm cu sare şi piper.
Adăugăm roşiile şi le mai fierbem un pic. Punem înapoi în tigaie toate legumele, le amestecăm şi adăugăm pasta de roşii. Acoperim tigaia şi fierbem iar totul la foc mic, încet, timp de 30 de minute. Amestecăm din când în când.
Servim preparatul călduţ sau rece.

Scrieţi un comentariu!