Pentru ca site-ul nostru să poată funcţiona într-un mod prietenos cu utilizatorul, folosim cookie-uri, care sunt autorizate conform setărilor actuale ale browserului dvs.
Presărăm patru sfecle roşii mici cu sare şi cimbrişor. Adăugăm usturoiul şi le împachetăm pe fiecare în folie de aluminiu. Le coacem la cuptor, la 180 de...
Opărim roşiile, le descojim şi le tăiem în bucăţi mai mari. Călim în ulei de măsline ceapa, apoi vinetele şi dovlecelul - fiecare legumă separat. La sfârşit,...
Emisiune : Reţetele fericirii cu Marketa şi Honza
Încălzim uleiul de măsline într-o tigaie mare, apoi prăjim cubuleţele de vânătă până devin aurii. Le asezonăm cu sare şi piper, apoi le scoatem din tigaie, ca să se scurgă grăsimea în exces. În aceeaşi tigaie, călim ardeiul tăiat în bucăţi, presărăm sare şi piper, apoi adăugăm ceapa şi usturoiul tocate. În final, călim dovlecelul tăiat cubuleţe. Îl asezonpm cu sare şi piper. Adăugăm roşiile şi le mai fierbem un pic. Punem înapoi în tigaie toate legumele, le amestecăm şi adăugăm pasta de roşii. Acoperim tigaia şi fierbem iar totul la foc mic, încet, timp de 30 de minute. Amestecăm din când în când. Servim preparatul călduţ sau rece.