Ingrediente

Reteta pentru 4 persoane
800gr pipet de pui
4ardei iuti
4rosii
150 g ghimbir
2lime
2linguri de ulei de masline
 sare
 piper
400 g sparanghel
3cartofi
100 ml lapte
100 ml smantana
50 g migdale
 cateva frunze de cimbru
  • ușor
  • medie

Reţete asemănătoare

  • Ficat de pui Crostini

    Prăjiți ficățeii în ulei de măsline la foc slab sau mediu. În timp ce gătiți ficățeii, turnați alcoolul într-un bol mic. După ce ați prăjit ficățeii, turnați...

    mai departe
  • Broaște

    Se îndepărtează grăsimea de pe pieptul de rață și se pune la topit, într-o oală încinsă în prealabil. După ce grăsimea începe să se topească puțin, se scot...

    mai departe
  • Enchiladas de curcan cu sos Chilli

    Amestecați uleiul de chilli, pudra de chilli , paprika, zahărul, coaja și sucul de lămâie într-un vas nemetalic. Adăugați curcanul și amestecați până ce carnea...

    mai departe

Piept de pui cu ghimbir si ardei iute in sos de sparanghel

  • piept_de_pui_cu_ghimbir_si_ardei_iute_in_sos_de sparanghel

800 gr pipet de pui se taie fasii subțire, se pune într-un castron, se adaugă 4 ardei iuți, roșii tăiați, 150 g ghimbir, 2 lime numai sucul, 2 linguri de ulei de măsline, sare, piper după gust. Se încinge un tigaie de teflon și se gătește rapid puiul. Aparte se pregătește sparanghelul. Se pun la fiert 400 g sparanghel împreună cu 3 cartofi. Când sunt aproape fierte apa se înlocuiește cu 100 ml lapte și 100 ml smântână apoi se pun într-un blender împreună cu 50 g migdale și frunze de cimbru. Puiul cu ghimbir se servește cu crema de sparanghel. Poftă bun

Scrieţi un comentariu!