Ingrediente

3-4 fő
4pulpe de pui
2cepe albe
1ardei gras
1roşie
50 g untură de porc
1căţel de usturoi
6foi de plăcintă
100 ml Smântână
50 ml smântână lichidă
 Sare
 Piper măcinat
 Chimen măcinat
 Boia
  • Medie
  • medie
  • multă

Reţete asemănătoare

  • Ficat de pui Crostini

    Prăjiți ficățeii în ulei de măsline la foc slab sau mediu. În timp ce gătiți ficățeii, turnați alcoolul într-un bol mic. După ce ați prăjit ficățeii, turnați...

    mai departe
  • Ficăței de pasăre cu tăiței și hașma

    Puneți puțin ulei într-o tigaie. Tăiați hașmele și adaugaţi-le în tigaie. Tăiați ficățeii de pui și adăugați-i în tigaie împreună cu puțin usturoi. Într-o altă...

    mai departe
  • Fazan

    Fazanul va fi împăiat pe capacul vasului din care va fi servit, drept urmare trebuie depielițat încă de la început. După ce l-ați depielițat, dați cu puțină...

    mai departe

Pulpe de pui prăjite în aluat de plăcinte

  • Pulpe_de_pui_prajite_in_aluat_de

Se prepară o bază la tocăniţă cu untură de porc, ceapă albă tăiată mărunt, boia, piper măcinat, chimen măcinat şi usturoi, în care se introduc pulpele de pui dezosate. Carnea se scoate din zeamă, se taie bucăţele şi se introduce printre straturile de aluat de plăcinte aşezate într-o tavă din ceramică. Sosul se pune la fiert, se adaugă smântână şi smântână lichidă, pentru îngroşare. Carnea pusă în straturi printre foile de plăcintă se pune la cuptor la 180 de grade, până se rumeneşte la suprafaţă. Se serveşte cu sos.

Scrieţi un comentariu!