Ingrediente

3-4 fő
 Pulpă de gâscă:
2pulpe de gâscă
2portocale
2lămâi
1bucată ghimbir mediu
 miere
200 ml supă de pui
100 g unt
 
 Gnocchi:
1varză
800 g cartofi
2ouă
100 g făină albă
200 g făină de patiserie
 sare, piper
100 g unt
  • Medie

Reţete asemănătoare

  • Enchiladas de curcan cu sos Chilli

    Amestecați uleiul de chilli, pudra de chilli , paprika, zahărul, coaja și sucul de lămâie într-un vas nemetalic. Adăugați curcanul și amestecați până ce carnea...

    mai departe
  • Ficat de pui Crostini

    Prăjiți ficățeii în ulei de măsline la foc slab sau mediu. În timp ce gătiți ficățeii, turnați alcoolul într-un bol mic. După ce ați prăjit ficățeii, turnați...

    mai departe
  • Broaște

    Se îndepărtează grăsimea de pe pieptul de rață și se pune la topit, într-o oală încinsă în prealabil. După ce grăsimea începe să se topească puțin, se scot...

    mai departe

Pulpă de gâscă cu portocale şi gnocchi cu varză

  • Pulpa_de_gasca_cu_portocale_si_gnocchi_cu_varza

Dăm varza pe răzătoare şi o sărăm, o stoarcem după puţin timp şi o călim un pic într-o tigaie, cu puţin piper.
Fierbem cartofii în coajă, iar când s-au răcit, îi pasăm.
Adăugăm făina, varza şi ouăle.
Facem un aluat omogen, apoi formăm cilindri din care rupem cu un cuţit pernuţe mici. Le lăsăm să se odihnească până când pregătim pulpele de gâscă.
Asezonăm pulpele de gâscă cu sare şi piper, apoi le rumenim într-o tigaie. Într-un vas, radem ghimbir, coajă de portocală şi de lămâie, adăugăm zeama unei portocale şi, eventual, o lingură de miere, după gust.
Aşezăm pulpele în tavă, cu pielea în sus şi le ungem din belşug cu marinada de portocală şi le coacem în cuptor la 160 de grade, timp de o oră-o oră şi jumătate, în funcţie de mărimea lor, până se rumenesc.
Fierbem pastele în apă fierbinte timp de 3-4 minute, până când se ridică la suprafaţă, apoi le prăjim în untura de gâscă rămasă în tigaie sau în unt.

Scrieţi un comentariu!