Ingrediente

3-4 fő
 Cremă de măsline:
1pachet de aluat de foitaj
 după gust:
 măsline
 roşii uscate
 ulei de măsline
 brânză feta
1căţel de usturoi
 sare
 piper
 frunze proaspete de pătrunjel.
 Umplutură cu mere şi gem:
1pachet de aluat de foitaj
 gem
 mere descojite şi făcute bucăţi
  • Medie
  • medie
  • multă

Reţete asemănătoare

  • Sendviş în tortilla

    Pentru guacamole, cu o furculiţă, se zdrobeşte avocado curăţat şi tăiat bucăţi şi se amestecă cu condimentele, cu ceapa verde tăiată rondele şi cu zeama de...

    mai departe
  • Bagel (covrigi pufoși)

    Amestecăm ingredientele şi le frământăm, obţinând un aluat frumos. Îl acoperim cu un șervet de bucătărie şi-l lăsăm să se odihnească timp de o oră. Scoatem...

    mai departe
  • Corn cu unt

    Amestecăm drojdia cu zahărul şi cu laptele bătut. Frământăm făina cu untul moale, apoi adăugăm şi sarea. Adăugăm laptele bătut şi frământăm din nou aluatul. Îl...

    mai departe

Produse de patiserie

  • Produse_de_patiserie

Se fac pastă măslinele, roşiile uscate, brânza feta şi un căţel de usturoi, se adaugă sare, piper şi frunze de pătrunjel. Se decupează cerculeţe din aluatul întins, peste care se pune umplutura. Marginile aluatului se ung cu ouă. Se pun la copt. Se decupează pătrăţele din aluat, se pot unge cu gem, se pun bucăţile de mere peste şi se îndoaie. Se ung cu ouă şi se pun la copt la 185 de grade, timp de 20-30 de minute.

Scrieţi un comentariu!