Ingrediente

3-4 fő
2bucăţi de piept de pui
400 g broccoli (poate fi şi congelat)
100 g unt
3linguri de muştar
200 ml de smântână lichidă
50 ml miere
50 ml vin alb sec
2legături de pătrunjel proaspăt
0,5praz
 sare
 piper măcinat
  • ușor
  • medie

Reţete asemănătoare

  • Fazan

    Fazanul va fi împăiat pe capacul vasului din care va fi servit, drept urmare trebuie depielițat încă de la început. După ce l-ați depielițat, dați cu puțină...

    mai departe
  • Ficăței de pasăre cu tăiței și hașma

    Puneți puțin ulei într-o tigaie. Tăiați hașmele și adaugaţi-le în tigaie. Tăiați ficățeii de pui și adăugați-i în tigaie împreună cu puțin usturoi. Într-o altă...

    mai departe
  • Ficat de pui Crostini

    Prăjiți ficățeii în ulei de măsline la foc slab sau mediu. În timp ce gătiți ficățeii, turnați alcoolul într-un bol mic. După ce ați prăjit ficățeii, turnați...

    mai departe

Piept de pui în sos de muştar şi cu broccoli

  • Piept_de_pui_in_sos_de_mustar

Pieptul întreg de pui se presară cu sare şi cu piper, se pune la prăjit până face o crustă, apoi se pune în cuptor cu puţin unt, la 150 de grade, până se înmoaie. În grăsimea rămasă se prăjeşte prazul mărunţit, se adaugă vin alb sec, miere şi muştar şi se lasă la fiert. Se adaugă sare şi piper, iar la sfârşit, smântâna lichidă. Se serveşte cu broccoli prăjit în unt.  


Scrieţi un comentariu!