Ingrediente

3-4 fő
4ouă
200 g zahăr
200 g iaurt
200 ml ulei
 o jumătate de linguriţă bicarbonat
 o jumătate de linguriță de oțet
200 g nucă măcinată
3-4mere rase
 făină 500 g
  • ușor
  • ieftin
  • multă

Reţete asemănătoare

  • Plăcintă cu rabarbăr

    Pentru blat se separă 5 albuşuri de gălbenuş, se bat spumă albuşurile cu 10 linguri de zahăr. Separat se freacă 5 gălbenuşuri cu 4 linguri de zahăr, se adaugă...

    mai departe
  • Mălai tradițional din Alămor

    Se amestecă 500 g făină de mălai, o linguriţă de sare, 5 ouă, 5 linguri de zahăr, 50 g ulei, un praf de copt. Se amestecă bine şi se adaugă aproximativ 500 ml...

    mai departe
  • Chec aperitiv

    Se freacă 100 g unt şi se adaugă pe rând 6 gălbenuşe. Apoi se pun 4 linguri de făină şi un pachet praf de copt, se adaugă 400 g caşcaval tocat mărunt şi 400 g...

    mai departe

Pandișpan cu mere și nucă

  • Pandispan_cu_mere_si_nuca

Se amestecă 4 ou întregi 200 g zahăr, 200 g iaurt, 200 ml ulei. Se mai daugă o jumătate de linguriţă bicarbonat stins cu oţet, 200 g nucă măcinată şi 3-4 mere rase. Se adaugă treptat o jumătate de kg făină şi se amestecă încontinuu. Compoziţia se toarnă într-o tavă tapetată cu unt şi făină şi se introduce la cuptor încins la 160 C timp de 30 min.

Scrieţi un comentariu!