Ingrediente

3-4 fő
300 g năut fiert
100 g arpacaş fiert
1ceapă albă
2căţei de usturoi
0,5ardei iute
 Coriandru măcinat
 Chimion măcinat
 Pudră de curry
10 g ghimbir proaspăt
150 ml lapte de cocos
50 g pastă de roşii
 Sare
  • ușor
  • ieftin

Reţete asemănătoare

  • Mic dejun englezesc

    Pregătesc toate ingredientele într-o tigaie, mai puțin fasolea, pe care o adaug la micul dejun gata făcut, o conservă pe care doar o încălzesc. La această...

    mai departe
  • Himmel und Erde

    Sângeretele se trage la tigaie, apoi se feliază și se prăjește mai departe. Cartofii curățați de coajă se fierb, după care se storc și se zdrobesc cu puțin...

    mai departe
  • Tortilla catalană

    Ceapa albă tăiată cuburi mai mari se prăjește în ulei, apoi se adaugă cartofii tăiați cuburi, sare și piper. După ce cartofii au fiert, se adaugă caltaboșul...

    mai departe

Năut cu arpacaş

  • Naut_cu_arpacas

O ceapă albă tăiată mărunt şi usturoiul pisat se pun la prăjit cu ardei iute. Se adaugă puţină pastă de roşii. Se condimentează cu coriandru măcinat, chimion, ghimbir proaspăt şi pudră de curry. Se adaugă năut şi arpacaş fierte în prealabil. Se lasă la fiert în puţină apă sau zeamă de oase. Se sărează. La sfârşit, se lasă la îngroşat cu lapte de cocos. La servire, se presară cu coriandru proaspăt. 


Scrieţi un comentariu!