Ingrediente

3-4 fő
400 g mușchi de porc
200 g bacon
 salvie
4căței usturoi
150 g cremă de brânză
200 ml lapte
80 g unt
 ulei de măsline
 parmezan (facultativ)
 sare
  • Medie
  • medie

Reţete asemănătoare

Mușchiuleț de porc în bacon și salvie, cu sos de usturoi

  • Muschiulet_de_porc_in_bacon_salvie_cu

Muschiulețul se învelește în frunczele de salvie și în fâșiile de bacon, apoi se leagă strâns cu sfoară alimentară și se călește într-o tigaie timp de 20 de minute. Se adaugă și la cuptor, într-un vas termiorezistent, pentru alte 20 de minute. Pentru sosul de usturoi, se topeste untul într-o tigaie, la foc mic, se adaugă usturoiul zdrobit, apoi se ia de pe foc și, la rece, se adaugă brânza și laptele, amestecându-se bine, cu un tel. Se pune iar la foc mic și, la sfârșit, se poate adăuga și parmezanul, facultativ.


Scrieţi un comentariu!