Ingrediente

3-4 fő
400 g mușchi de vită
400 g ciuperci porcini
400 g creveți
2căței de usturoi
 vin alb
100 ml smântână
 unt
 pătrunjel
 ulei de măsline
  • Medie

Reţete asemănătoare

Mușchi de vită „mare e monti”

Într-o tigaie, se adaugă ulei de măsline și se călește ceapa tăiată mărunt, apoi se adaugă ciupercile tăiate și se lasă pe foc până s-au gătit și se stinge focul. În altă tigaie, se prăjesc creveții în unt, usturoi și pătrunjel, 2 – 3 minute, până își schimbă culoarea, apoi se toarnă peste ciuperci. Mușchiul de vită se unge cu ulei și se adaugă în tigaie, prăjindu-se mai mult sau mai puțin, în funcție de gustul fiecăruia. În prima tigaie, se adaugă smântâna peste creveți și ciuperci, se încălzește ușor și se servește apoi peste mușchiul de vită.


Scrieţi un comentariu!