Ingrediente

3-4 fő
200 g ciocolată (min. 60%)
3ouă
50 g zahăr pudră
00 ml frişcă lichidă
 cafea instant
150 g biscuiţi de ovăz
50 g fulgi de migdale
1portocală
  • ușor
  • multă

Reţete asemănătoare

Mousse de ciocolată

  • Mousse_de_ciocolata

Ciocolata mărunţită se pune într-un vas la topit, cu zahăr şi cu ouă, şi se pune în baie de apă, până se încălzeşte foarte bine şi devine ţepoasă. După ce se ia de pe foc, se adaugă cacao pudră, se lasă la răcit şi se amestecă cu frişca bătută spumă. Într-un mixer, se amestecă biscuiţii de ovăz, migdale şi coajă rasă de portocale. Aceasta va fi baza peste care se pune mousse-ul de ciocolată. La servire, se poate orna cu felii de portocale.

Scrieţi un comentariu!