Ingrediente

3-4 fő
6ouă
200 g pui
2ardei capia
500 g ciuperci champignon
200 g smântână
300 g parmezan
1ceapă
1legătură pătrunjel
  • Medie
  • medie

Reţete asemănătoare

  • Ficăței de pasăre cu tăiței și hașma

    Puneți puțin ulei într-o tigaie. Tăiați hașmele și adaugaţi-le în tigaie. Tăiați ficățeii de pui și adăugați-i în tigaie împreună cu puțin usturoi. Într-o altă...

    mai departe
  • Fazan

    Fazanul va fi împăiat pe capacul vasului din care va fi servit, drept urmare trebuie depielițat încă de la început. După ce l-ați depielițat, dați cu puțină...

    mai departe
  • Ficat de pui Crostini

    Prăjiți ficățeii în ulei de măsline la foc slab sau mediu. În timp ce gătiți ficățeii, turnați alcoolul într-un bol mic. După ce ați prăjit ficățeii, turnați...

    mai departe

Mini-tarte cu pui, ardei, ciuperci și sos de smântână și parmezan

Se amestecă, într-un bol încăpător, ouăle, puiul tăiat cubulețe mici, ceapa, ciupercile și ardeiii tocați mărunt, smântana, parmezanul și pătrunjelul tăiat. Amestecul astfel obținut se punem în forme de brioșe termorezistente și se introduce la cuptor, la 150o C, timp de 30 de minute sau până trece testul scobitorii.


Scrieţi un comentariu!