Ingrediente

3-4 fő
800 g antricot de vită
3ouă
3ouă fierte
200 g pesmet înmuiat în lapte
2legături de pătrunjel
2căţei de usturoi
50 g parmezan
1morcov
2ardei capia copţi
 sare
 piper măcinat
 boia
  • ușor
  • ieftin

Reţete asemănătoare

Matambre

  • Matambre

Bucata de carne de vită se frăgezeşte nu prea subţire, apoi, la ouăle frecate spumă, se adaugă pesmetul înmuiat în lapte, verdeaţa, usturoiul pisat şi brânza rasă. 
Se condimentează cu boia, cu piper şi cu sare. 
Cu acest amestec se dă peste carne şi se aşază fâşiile de morcovi, precum şi ardeii tăiaţi fâşii.  
Ouăle fierte se pun pe carne şi se rulează strâns, se leagă şi se înveleşte în folie, după care se pune la fiert în apă fierbinte, puţin sărată. 
Se scoate din zeamă şi se presează, se serveşte tăiată felii.

Scrieţi un comentariu!