Ingrediente

3-4 fő
150 g piept de pui
70 ml smântână pentru frişcă
1căţel de usturoi
1legătură de pătrunjel
40 g unt
250 g cartofi noi
50 ml ulei de măsline
1cutie de smântână
1ceapă verde
1legătură de pătrunjel şi arpagic verde
1castravete în oţet
 sare
  • Medie
  • ieftin

Reţete asemănătoare

  • Ficat de pui Crostini

    Prăjiți ficățeii în ulei de măsline la foc slab sau mediu. În timp ce gătiți ficățeii, turnați alcoolul într-un bol mic. După ce ați prăjit ficățeii, turnați...

    mai departe
  • Ficăței de pasăre cu tăiței și hașma

    Puneți puțin ulei într-o tigaie. Tăiați hașmele și adaugaţi-le în tigaie. Tăiați ficățeii de pui și adăugați-i în tigaie împreună cu puțin usturoi. Într-o altă...

    mai departe
  • Fazan

    Fazanul va fi împăiat pe capacul vasului din care va fi servit, drept urmare trebuie depielițat încă de la început. După ce l-ați depielițat, dați cu puțină...

    mai departe

KEBAP DE PUI CU CARTOFI PRĂJIŢI

  • KEBAP_DE_PUI_CU_CARTOFI_PRAJITI

Tăiem carnea de pui în cubuleţe pe care le punem în robotul de bucătărie. Adăugăm smântâna, usturoiul şi sarea. Tocăm totul. Între timp, mărunţim pătrunjelul şi-l adăugăm la amestecul de carne.
Cu mâna umedă formăm cilindri pe care îi înfigem în frigări. Îi prăjim în ulei sau la cuptor, 12 minute.
Spălăm şi ştergem cartofii. Îi tăiem în sferturi şi îi stropim cu ulei de măsline. Îi sărăm.
Îi prăjim cca. 25 de minute, la 200 de grade.
Tocăm ingredientele sosului şi le amestecăm cu smântâna. Servim sosul separat.

Scrieţi un comentariu!