Ingrediente

3-4 fő
 
  • Medie

Reţete asemănătoare

Friptură de vită cu vin roșu

Ceapa se căleşte timp de 7-10 minute până se înmoaie. Într-o altă tigaie se prăjește carnea timp de 2-3 minute. Când este gata carnea, se pune peste ceapă și se adaugă vinul. Se lasă să fiarbă și apoi se mai ține 10 minute pe aragaz la foc mic. Se adaugă roșiile,cimbrul,sarea , piperul și zahărul. Se lasă să fiarbă și se mai ține pe aragaz, la foc mic,timp de 2 ore până se frăgezește carnea. Din când în când se amestecă și se adaugă apă fierbinte pentru a nu se lipi. Când carnea este gata îi adăugăm o aromă siciliană: anșoa,coaja de lămâie,usturoiul și chilli.

  • dorina

    2016. 12. 14., 16:42:16

    CARE SINT INGREDIENTELE????/

    Friptură de vită cu vin roșu
    Ingrediente
    ???????????????
    Preparare
    Ceapa se căleşte timp de 7-10 minute până se înmoaie. Într-o altă tigaie se prăjește carnea timp de 2-3 minute. Când
    este gata carnea, se pune peste ceapă și se adaugă vinul. Se lasă să fiarbă și apoi se mai ține 10 minute pe aragaz la
    foc mic. Se adaugă roșiile,cimbrul,sarea , piperul și zahărul. Se lasă să fiarbă și se mai ține pe aragaz, la foc mic,timp
    de 2 ore până se frăgezește carnea. Din când în când se amestecă și se adaugă apă fierbinte pentru a nu se lipi.
    Când carnea este gata îi adăugăm o aromă siciliană: anșoa,coaja de lămâie,usturoiul și chilli.

  • hortolonei cristina mihaela

    2014. 01. 27., 14:08:26

    Dear Ms. lorraine recipe and would like to learn how do to learn to make delicious food and I was watching TV with lorraine how do prepared

Scrieţi un comentariu!