Ingrediente

3-4 fő
 
  • medie

Reţete asemănătoare

  • Ficăței de pasăre cu tăiței și hașma

    Puneți puțin ulei într-o tigaie. Tăiați hașmele și adaugaţi-le în tigaie. Tăiați ficățeii de pui și adăugați-i în tigaie împreună cu puțin usturoi. Într-o altă...

    mai departe
  • Fazan

    Fazanul va fi împăiat pe capacul vasului din care va fi servit, drept urmare trebuie depielițat încă de la început. După ce l-ați depielițat, dați cu puțină...

    mai departe

Ficat de pui Crostini

Prăjiți ficățeii în ulei de măsline la foc slab sau mediu. În timp ce gătiți ficățeii, turnați alcoolul într-un bol mic. După ce ați prăjit ficățeii, turnați conținutul într-un blender și amestecați până ce obțineți un puree fin. Încingeți din nou tigaia — NU o spălați imediat după! Adăugați alcoolul, usturoiul si ierburile mărunțite. AVEȚI MARE GRIJĂ — DACĂ TIGAIA ESTE FOARTE ÎNCINSĂ, VA LUA FOC ceea ce e bine, dar aveți grijă să păstrați distanța, doar pentru aprox. 10 secunde. Ţineți sticla de alcool departe de tigaie. Apoi turnați brandy-ul flambat în blender si turnați conţinutul din tigaie peste ficăței. Amestecați din nou și lăsați să se răcească înainte de a adăuga untul , altfel untul se va topi și așa veți fi nevoiți să repetați întregul proces. Asezonați după gust. Așezați pe o felie de Crostini, bruschetii sau toast. Poftă bună!

Scrieţi un comentariu!