Ingrediente

3-4 fő
1 kg făină 550
50 g unt (nu margarină)
 cca. 600 ml lapte bătut
35 g drojdie
25 g sare
25 g zahăr brun
  • Medie
  • medie
  • multă

Reţete asemănătoare

  • Sendviş în tortilla

    Pentru guacamole, cu o furculiţă, se zdrobeşte avocado curăţat şi tăiat bucăţi şi se amestecă cu condimentele, cu ceapa verde tăiată rondele şi cu zeama de...

    mai departe
  • Bagel (covrigi pufoși)

    Amestecăm ingredientele şi le frământăm, obţinând un aluat frumos. Îl acoperim cu un șervet de bucătărie şi-l lăsăm să se odihnească timp de o oră. Scoatem...

    mai departe

Corn cu unt

  • Corn_cu_unt

Amestecăm drojdia cu zahărul şi cu laptele bătut. Frământăm făina cu untul moale, apoi adăugăm şi sarea. Adăugăm laptele bătut şi frământăm din nou aluatul. Îl lăsăm la dospit până devine moale, apoi formăm cornurile, le lăsăm la dospit, le ungem cu ou bătut şi le coacem la circa 220 de grade.

Scrieţi un comentariu!