Ingrediente

3-4 fő
8ciuperci mai mari
1gulie fiartă
100 g orez fiert
 jumătate de ceapă albă
100 g brânză trapist
 Sare
 Piper măcinat
 Puţin oţet
30 g unt
20 g făină
200 ml zeamă de carne
1legătură de mărar proaspăt
  • ușor
  • ieftin

Reţete asemănătoare

Ciuperci umplute cu gulii

  • Ciuperci_umplute_cu_gulii

Se scobesc biluţe din gulia fiartă, se pun deoparte, iar ce rămâne se taie mărunt sau se trece printr-o răzătoare. Se amestecă cu puţin orez fiert şi cu ceapă albă tăiată mărunt şi prăjită. Se adaugă sare, piper şi un ou. Ciupercile opărite în apă sărată şi cu puţin oţet vor fi umplute cu această cremă, se rade brânză deasupra şi se pun la copt. Se pune la prăjit făină în unt, se adaugă zeamă de carne, se presară cu sare şi cu piper, se adaugă mărar proaspăt în sosul cu care se servesc ciupercile umplute.

Scrieţi un comentariu!