Ingrediente

3-4 fő
 
  • Medie
  • ieftin

Reţete asemănătoare

  • Legume de vară la cuptor

    Legumele se spală, se curăță și se lasă la scurs într-o strecurătoare. Verdeața se spală și apoi se toacă mărunt și se păstrează în boluri separate. Se taie...

    mai departe
  • Imam Bayildi

    Fierbeți vinetele în apă cu o linguriță de sare timp de 5 minute. Acest lucru va împiedica absorbția a prea mult ulei. Scurgeți vinetele. Într-o tigaie...

    mai departe

Ciuperci la cuptor cu usturoi, rozmarin proaspăt, cartofi și ou fiert

Pentru cartofi: Tăiați cartofii cubulețe. Puneți cartofii la fiert împreună cu rozmarinul – apoi prăjiți împreună cu bacon cubulețe și unt amestecând cu gălbenușurile și sucul de lămâie. Pentru dressing: Faceți un dressing din oțet și zahăr. Pentru bacon: îndepărtați grăsimea feliilor de bacon, puneți între două straturi de folie de aluminiu și întindeți cu făcălețul. Introduceți în cuptor și după 5 minute de copt îndepărtați folia de aluminiu lăsând grăsimea neacoperită. Pentru ciuperci: asezonați ciupercile cu usturoiul pisat și amestecat cu ulei de măsline și rozmarin tăiat fin, sare și piper. Prăjiți în tigaie și acoperiți. Fierbeți un ou moale. Servire: Cu o lingură turnați dressingul în mijlocul farfuriei, adăugați și ciupercile, cartofii și grăsimea de bacon. Apoi așezați frunzele de lăptuci și feliile crocante de bacon deasupra împreună cu oul fiert.

Scrieţi un comentariu!