Ingrediente

3-4 fő
300 g curcan
100 g mortadella
100 g parmezan
4ouă
 turmeric
2căței de usturoi
1legătură pătrunjel
1legătură ceapă verde
500 g cartofi
100 ml lapte
2chifle
 pesmet
 ulei de măsline
  • ușor
  • medie

Reţete asemănătoare

  • Ficăței de pasăre cu tăiței și hașma

    Puneți puțin ulei într-o tigaie. Tăiați hașmele și adaugaţi-le în tigaie. Tăiați ficățeii de pui și adăugați-i în tigaie împreună cu puțin usturoi. Într-o altă...

    mai departe
  • Fazan

    Fazanul va fi împăiat pe capacul vasului din care va fi servit, drept urmare trebuie depielițat încă de la început. După ce l-ați depielițat, dați cu puțină...

    mai departe
  • Ficat de pui Crostini

    Prăjiți ficățeii în ulei de măsline la foc slab sau mediu. În timp ce gătiți ficățeii, turnați alcoolul într-un bol mic. După ce ați prăjit ficățeii, turnați...

    mai departe

Chifteluțe de curcan, mortadella și turmeric

Într-un robot de bucătărie, se amestecă bine carnea de curcan, mortadella, ouăle, turmericul, parmezanul, usturoiul, chiflele, cartofii și ceapa verde (tăiate mărunt), pătrunjelul (tocat) și laptele. Astfel omogenizate, ingredientele sunt folosite pentru a forma chifteluțe, care se dau apoi prin pesmet și se prăjesc într-o tigaie, în ulei de măsline.


Scrieţi un comentariu!