Ingrediente

3-4 fő
150 g unt
150 g brânză de oaie
150 g făină
100 g caşcaval de calitate
 sare, piper, rozmarin proaspăt
 caşcaval
  • ușor
  • medie
  • multă

Reţete asemănătoare

  • Sărățele cu cașcaval

    Amestecăm făina cu untura, adăugăm un ou şi drojdia, amestecată în prealabil cu lapte şi zahăr. Adăugăm jumătate din caşcaval şi smântâna, apoi frământăm bine...

    mai departe
  • Melci cu cacao

    Răcim untul până când devine pe jumătate întărit, apoi îl aşezăm între două coli de hârtie de copt şi-l întindem, obţinând un blat dreptunghiular, gros de 1/2...

    mai departe
  • Rulouri de foietaj cu crèma de căpşuni şi mentă

    Foietajul se rulează pe forme cilindrice de metal sau de lemn, şi cu totul se pun la prăjit în tot uleiul foarte bine încins. Se lasă să capete o culoare aurie...

    mai departe

Canapele cu brânză de oaie

  • Canapele_cu_branza_de_oaie

Amestecăm ingredientele, până când obţinem un aluat. Îl îl lăsăm să se odihnească în frigider cel puţin jumătate de oră, apoi îl întindem. Ungem aluatul cu ou şi presărăm deasupra caşcaval ras şi chimen. Tăiem aluatul în felii pe care le așezăm în tavă și le coacem cca. 15 minute.

Scrieţi un comentariu!