Ingrediente

3-4 fő
 Pentru aluatul de brioşe:
100 g unt
360 g făină
300 g zahăr
 Un praf de sare
2linguri de aromă de vanilie
180 ml zară
2ouă
1lingură de cacao pudră
1linguriţă de oţet
1linguriţă de praf de copt
 Colorant alimentar Gelatină
 Pentru crema de bânză:
150 g mascarpone
1ou
100 g zahăr
 Vanilie măcinată
1lingură de făină
3-4linguri de smântână
  • ușor
  • medie
  • multă

Reţete asemănătoare

Brioşe "Red velvet" cu cremă de brânză

  • Briose_Red_velvet_cu_crema_de_branza

Untul se freacă cu zahăr. Se adaugă aromă de vanilie, ouă, se amestecă, apoi se adaugă colorant alimentar roşu, oţet, zară şi pudră de cacao. Se trece printr-o sită făina amestecată cu praf de copt şi se adaugă la compoziţie. Se amestecă până se dizolvă cocoloaşele şi se toarnă în forme pentru brioşe. Se amestecă ingredientele pentru crema de brânză, iar crema se pune pe suprafaţa brioşelor, amestecând puţin pentru a crea un efect de marmură. Se pun în cuptor la 180 de grade, timp de 25-30 de minute.

Scrieţi un comentariu!